Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játékbeli cselekvések

Horgászás

Na horgászni [30lvl-től lehet], a halászhoz el kell menni és venni kell egy horgászbotot 2k-ért meg csalit mert anélkül NEM lehet horgászni.

Úgy tudol horgászni ha keresel egy folyót, tót vagy tengert közel mész hozzá és a kezedbe veszed a horgászbotod a csalira rákatintasz jobb klikel ez azt jelenti hogy felraktad a cselit a horogra és a space megnyomásával dobod be a vizbe a csalit egy pár másodperc múlva a fejed felett megjelenik egy halacska ez azt jelenti hogy hal van a horog közelében és ahogy eltűnik a kép a fejed fölül vársz 2mp-et és megnyomod a spacet és akkor kifoglya a halat vagy amit fogtál, de nem mindig sikerült.

Ha megvan a hal akkor rákatintasz jobbklikel és megölöd :D valamikor halszálka lesz belőle vagy nem de lehet az is hogy elúszik.

Ezeket lehet fogni:

Halak pl: süllő, pisztráng, kishal stb.

Tárgyak: kavics, hajfesték (a hajad be tudod vele festeni amilyen szinű a festék) kagyló ( a kagylóban lehet fehér (1milla) kék ( 2milla) vörös (4milla) gyöngy is amit el tudsz adni drágán, szerezhetsz gyűrűt amit eltudod adni (nem tom mire jó).

 

Bányászás

Bányászni szintén [30lvl-től] tudsz.

Draekbo-tól map2-őn tudol venni csákányt tán 80k-ért.

Bányászni akkor tudsz ha találsz egy  eret amit ki tudol bányászni ez mindenhol megtalálható. küldetésekhez kellek az ércek de lehet fülbevalóba vagy égszerekbe belerakni amit a kohó segitségével megolvasztod és kristályal belerakod. Kohót céhteleknél találod meg a céhnek 10es nek kell lenni és 50milla kell a kóhó építéséhez.

Lovaglás

Lovat 25ös szintől lehet csinálni.

Kell hozzá 1db lómedál és el kel mened a lovászinashoz ahol kikéred a lovasküldit és elmész megölni 30 vad ijjászt 30perc allatt.ha sikerül akkor egy napot vársz és 100k-ért lóképet megveszed és azzal hivod a lovadat.Ha nem sikerül akkor elveszted a lómedált és 1napot kell várnod hogy ujra kezdhesd.

Fejleszteni úgy kell hogy naponta megcsinálod a lovasküldiket amit  a lovásztol tudok kikérni 2-10 -es lószintig csak lovagolni kell célpontokhoz.

11-es lovad csak 35ös szinten lehet ehez pedig azt a küldit kell emgcsinálni hogy 30perc alatt megölsz 100 skorpió ijjászt de barátaid segítségét is kérheted. ha megvan akkor egy napot vársz és 500kért kitudod kérni a fegyverzet lókönyvet amivel már páncélos lót hívhatsz amiről tudolütni.

és teljesen 12-20ig oylan küldik lesznek hogy ölni kell főnököket és mobokat a 21-es lovas küldipedig az hogy 30 perc alatt 200db démoni ijjászt kell megölnöd ami a démontoronyba található. ha sikeres vársz egy napot és tán 1milláért kirudod kérni a profi lókönyvet amivel már teljesen kifejlesztet lovat kapsz tudsz róla varázsolni na persze ütni is